Dommerinformasjon til Sparebank 1 Cup 26. – 28. august!

Det nærmer seg Sparebank 1 Cup og vi i Flint Håndball AL og cupgruppen gleder oss masse! Tusen takk til hver og en av dere for at dere stiller som dommere, vi er avhengige av dere for å få til en flott turnering!

Sparebank1 cup spilles og dømmes det etter Region Sør-Norges særreglement i de klasser der dette er relevant, ellers etter vanlige NHF-regler. Kamplengde i de ulike klassene står oppgitt på www.sparebank1cup.no.

Vi venter på at kampoppsettet blir klart så vi får satt opp dommeroppsettet. Dere hører fra oss så snart dette er klart.

Turneringens haller: (for de av dere som ikke er kjent i området)

 • Flinthallen: adresse Narverødveien 40, 3113 Tønsberg
  Det går kamper i Flinthallen lørdag og søndag. Fra Flinthallen er det gangavstand til Slagenhallen.
 • Nøtterøyhallen: Grindstuveien 30, 3121 NØTTERØY
  Det går kamper i Nøtterøyhallen lørdag og søndag fordelt på 2 baner.
 • Slagenhallen: Trimveien 12, 3150 Tolvsrød
  Slagenhallen er cupens hovedhall. Det går kamper i Slagenhallen fredag, lørdag og søndag, fordelt på 3 baner. I Slagenhallen er cupens hovedsekreteriat. Gangavstand til Flinthallen.
 • Tønsberghallen: Det foregår miniturnering i Tønsberghallen. Alder 6-9 år.
  Cupreglement: Sparebank 1 Cup følger Norges Håndballforbunds reglement. Se også vår nettside og gjør dere kjent med det som står her vedrørende reglement: http://www.sparebank1cup.no/turneringsreglement/

Kveldsarrangement:
Lørdag kl 20.00 inviterer vi til et fellesarrangement for dere dommere. Litt sosialt og pizza og bowlingJ Dette betaler cupen for. Drikke betaler den enkelte selv. Vi ønsker påmelding innen 23. august på trond.kierulf@gmail.com eller sms 911 69 236 dersom dere har lyst til å være med på dette.

Godtgjørelse dommere:
Kr 1000 per dag samt kjøregodtgjørelse vil bli utbetalt i den hallen du dømmer i, den dagen du dømmer. Alle dommere må påse at de får godtgjørelse hver dag de dømmer, uavhengig av om de også skal dømme påfølgende dag. Dette fordi vi må få dette med i oppgjøret for lørdag. Kioskkort kr 280 per dag: kontakt hallansvarlig for å få tildelt kioskkort. Slagenhallen: kontakt hovedsekreteriat.

Frokost og middag:
Dersom dere ønsker frokost og middag lørdag eller frokost søndag i cupens matsal (da får dere kisokkort på kr 200) send mail til Trond innen 18. august: trond.kierulf@gmail.com.

Kjøring:
Er det noen av dere som har behov for transport: gi beskjed til Trond innen 23. august.

Hovedsekretariat:
Under cupen vil dere finne oss i Hovedsekretariatet. Vi kommer til å lage et ”dommerrom” i en av Slagenhallens garderober med stoler og bord så dere kan få en egen ”sone” her. Prøver å få til en ordning i de andre hallene også. Spør hallansvarlig.

Overnatting: noen av dere som trenger overnatting har alt gitt beskjed. Har noen glemt å si fra – trenger vi beskjed innen 10. august. Send mail til Trond.

Sportslig hilsen

Dommergruppa Sarebank1 Cup

Nyheter fra media